Bordje ham Mangalica 22
Zeeuwse holle oesters
4 stuks 16
6 stuks 24
Huisbereide zwezerikkroketjes / tartaar 21
Zalm “gravad lax” / zure room / blini 20
Tataki tonijn / avocado / sesam 22
Scampi “tempura” / koolsalade / aïolidip 19
Gegrilde artisjok / romanescodip 17
Huisbereide garnaalkroketten / peterselie / citroen 22
Asperges op Vlaamse wijze 19
Asperges met gerookte zalm / mousselinesaus 22
Gebakken coquilles / aardpeer / witloof / beurre blanc 24
Gebakken ganzenlever / gekarameliseerde appel 23
Mangalicaham / gegrilde witte- en groene asperges / gerookte paprikamousseline 22
Carpaccio rund / beukenzwam / tomaat / parmezaanse kaas 22
Gamba’s à la plancha / tartaar / fris slaatje 24
Kaaskroket 2 stuks / salade 14
Kipfilet / appelmoes / frietjes 16
Chipolata / appelmoes / frietjes 16
Salade geitenkaas / peer / walnoot / frambozenvinaigrette 22
Hoofdgerechten Vis
Asperges met gerookte zalm / krielaardappelen /mousselinesaus 32
Gebakken sliptongetjes / verse frietjes/ fris slaatje (dagprijs)
Gamba’s à la plancha / tartaar / fris slaatje 36
Kabeljauw “Royal” / asperges / gepocheerd eitje / mousselinesaus 37
Zeewolf / zeekraal / zoete aardappel / grijze garnalen 38
Hoofdgerechten vlees
Ierse filet pur / verse frietjes / fris slaatje / saus naar keuze 38
Côte à l’os “Rouge des Prés” / verse frietjes / fris slaatje / saus naar keuze 40 p.p.
Bearnaise– champignon – peper – choron
Kalfsniertjes / mosterd / witloof / wedges 34
Krokant gebakken kalfszwezeriken / ganzenlever / bloemkool / “fine champagne” 44
Lamsfilet / kruidenkorst / vijg / seizoensgroenten / gratin dauphinois 40
Hoofdgerechten vegetarisch
Pasta Tartufata / boschampignons / Parmezaanse kaas 30
Asperges op Vlaamse wijze / krielaardappelen 25
Moelleux / donkere chocolade / vanille-ijs 12
Dame Blanche 12
Café Glacé 12
Tarte tatin / vanille-ijs 13
Crème Brûlée 12
Sabayon / vanille-ijs 13
Coupe “colonel” 15
Assortiment geaffineerde kazen 13
Sherry Bodegas Tradición (20 J) Perfect voor bij kaas 12