Bordje ham “Mangalica” 24
Zeeuwse holle Oester 4st of 6st 17 / 25
Zeeuwse platte °°° oester 4 of 6 st 24 /36
Bouchot mosselen / groene kruiden 23
Groentetempura / dip gebrande paprika 19
Yakitori hoevekip / pindasaus / krokante ui 22
Lamskebab / gegrilde tomaat / yoghurt-munt dip 23
Huisgemaakte mini kaasbaletjes / dip van rode biet 21
Voorgerechten
Gebakken ganzenlever / appel / balsamico 28
Huisbereide garnaalkroketten / peterselie / citroen 23
Gebakken coquilles / aardpeer / witloof 26
Gamba’s à la plancha / tartaarsaus / fris slaatje 25
Rundscarpaccio / rucola / parmezaan 23
Soepen
Bisque van grijze garnalen 16
Kaaskroket 2 stuks / salade 16
Kipfilet / appelmoes / frietjes 20
Chipolata / appelmoes / frietjes 20
Wildgerechten
Wildragout 34
Hertenkalf “Grand Veneur” 43
Hazenrug “Harlekijn” 44
Fazant “Fine Champagne” 39
Salades
Salade geitenkaas / appel / vijg / spek 23
Hoofdgerechten Vis
Gebakken sliptongetjes / verse frietjes/ fris slaatje (dagprijs)
Zeetong Oostendse wijze 42
Gamba’s à la plancha / tartaar / fris slaatje 37
Kabeljauw / zoete aardappel / kervel 39
Hoofdgerechten Vlees
Ierse filet pur / verse frietjes / fris slaatje / saus naar keuze 39
Béarnaise– champignon – peper – choron
Entrecôte “Minute” / jus nature / fris slaatje / verse frietjes 39
Lamskroontje gegrild / aardappelgratin / tijm 43
Kalfszwezeriken / boschampignon / dragon 44
Kalfsniertjes / dijonaise 36
Hoofdgerechten Vegetarisch
Melanzane à la parmigiana / aubergine / tomaat / mozzarella 25
Moelleux / donkere chocolade / vanille-ijs 14
Dame Blanche 13
Café Glacé 13
Tarte tatin / vanille-ijs 14
Crème Brûlée 12
Sabayon / vanille-ijs 16
Coupe “colonel” 15
Assortiment geaffineerde kazen 16
Sherry Bodegas Tradición (20 J) Perfect voor bij kaas 14