Bordje ham “Mangalica” 24

Zeeuwse holle Oester 4st of 6st 17 / 25
Zeeuwse platte °°° oester  4 of 6 st 24 /36

Yakitori hoevekip / pindasaus / krokante ui 22

Lamskebab / gegrilde tomaat / yoghurt-munt dip 23

Huisgemaakte mini kaasbaletjes / dip van rode biet 21

Aubergine / miso / venkelslaatje 19

Gerookte paling / sucrine / ansjovis dip 23

Goujonnettes pladijs / grondwitloof / gribichesaus 23

Voorgerechten

Gebakken ganzenlever / appel / rozemarijn / balsamico 28

Huisbereide garnaalkroketten / peterselie / citroen 23

Gebakken coquilles / pastinaak / zeekraal / saffraan 26

Gamba’s à la plancha / tartaarsaus / fris slaatje 25

Rundscarpaccio / rucola / parmezaan 23

Langoustines uit de oven / kruidenboter 36

Soepen

Bisque van grijze garnalen 16

Kaaskroket 2 stuks / salade     16

Kipfilet / appelmoes / frietjes     20

Chipolata / appelmoes / frietjes     20

 Salades

Quinoasalade Griekse wijze / tomaat / olijf / feta 23

Hoofdgerechten Vis

Gebakken sliptongetjes / verse frietjes/ fris slaatje (dagprijs)

Gamba’s à la plancha / tartaar / fris slaatje 37

Kabeljauw / knolselder / bloemkool / peterselie olie 39

Lotte / broccoli / prei / beurre blanc 39

Hoofdgerechten Vlees

Ierse filet pur / verse frietjes / fris slaatje / saus naar keuze 39
Béarnaise– champignon – peper – choron

Entrecôte “Minute” / jus nature / fris slaatje / verse frietjes 39

Lamskroontje gegrild / aardappelgratin / tijm   43

Kalfszwezeriken / boschampignon / dragon  44

Kalfsniertjes / dijonaise 36

Hoofdgerechten Vegetarisch

Melanzane à la parmigiana / aubergine / tomaat / mozzarella 25

Moelleux / donkere chocolade / vanille-ijs 14

Dame Blanche 13

Café Glacé 13

Tarte tatin / vanille-ijs 14

Crème Brûlée 12

Sabayon / vanille-ijs 16

Coupe “colonel” 15

Assortiment geaffineerde kazen 16

Sherry Bodegas Tradición (20 J) Perfect voor bij kaas 14