Bordje ham “Mangalica” 24

Zeeuwse holle Oester 4st of 6st 17 / 25
Zeeuwse platte °°° oester  4 of 6 st 24 /36

Bouchot mosselen / groene kruiden 23

Groentetempura / dip gebrande paprika 19

Yakitori hoevekip / pindasaus / krokante ui 22

Lamskebab / gegrilde tomaat / yoghurt-munt dip 23

Huisgemaakte mini kaasbaletjes / dip van rode biet 21

Voorgerechten

Gebakken ganzenlever / appel / balsamico 28

Huisbereide garnaalkroketten / peterselie / citroen 23

Gebakken coquilles / aardpeer / witloof 26

Gamba’s à la plancha / tartaarsaus / fris slaatje 25

Rundscarpaccio / rucola / parmezaan 23

Soepen

Bisque van grijze garnalen 16

Kaaskroket 2 stuks / salade     16

Kipfilet / appelmoes / frietjes     20

Chipolata / appelmoes / frietjes     20

Wildgerechten 

Wildragout 34

Hertenkalf “Grand Veneur” 43

Hazenrug “Harlekijn” 44

Fazant “Fine Champagne” 39

 Salades

Salade geitenkaas / appel / vijg / spek 23

Hoofdgerechten Vis

Gebakken sliptongetjes / verse frietjes/ fris slaatje (dagprijs)

Zeetong Oostendse wijze 42

Gamba’s à la plancha / tartaar / fris slaatje 37

Kabeljauw / zoete aardappel / kervel 39

Hoofdgerechten Vlees

Ierse filet pur / verse frietjes / fris slaatje / saus naar keuze 39
Béarnaise– champignon – peper – choron

Entrecôte “Minute” / jus nature / fris slaatje / verse frietjes 39

Lamskroontje gegrild / aardappelgratin / tijm   43

Kalfszwezeriken / boschampignon / dragon  44

Kalfsniertjes / dijonaise 36

Hoofdgerechten Vegetarisch

Melanzane à la parmigiana / aubergine / tomaat / mozzarella 25

Moelleux / donkere chocolade / vanille-ijs 14

Dame Blanche 13

Café Glacé 13

Tarte tatin / vanille-ijs 14

Crème Brûlée 12

Sabayon / vanille-ijs 16

Coupe “colonel” 15

Assortiment geaffineerde kazen 16

Sherry Bodegas Tradición (20 J) Perfect voor bij kaas 14