April
Amuse
Coquilles
Witte pens / venkel / beurre blanc
Kalfs Filet Pur
Kalfswang / morilles / bloemkool / ras el hanout
Ananas
Granaatappel / amandel / karamel / nougat
Koffie met versnaperingen
Menu 60 *
Menu met aangepaste wijnen 80
*Exclusief aperitief, wijnen, water en andere dranken
** Wij serveren onze menu voor het gehele gezelschap.**
Mei
(02/05-28/05)
Amuse
Roggevleugel
Lamsoor / groentesalsa / saffraan / sabayon
Filet Mignon
Asperges / portobello / sjalot / chimichurri
Rabarber & Aardbei
Meringue / Griekse yoghurt / pistache
Koffie met versnaperingen
Menu 60 *
Menu met aangepaste wijnen 80
*Exclusief aperitief, wijnen, water en andere dranken
** Wij serveren onze menu voor het gehele gezelschap.**
“Mimosa Sunday”
Exclusive Pre Mimosa menu
Sunday the 19th of May (12h-14h)
Amuse
***
Vitello Tonnato
***
Contrefilet
Bouquetière / rozemarijn / pomme pont-neuf
***
Citroen
Tartelette / merengue / vanilleroom
***
Koffie met versnaperingen
Menu 60 *
*Exclusief aperitief, wijnen, water en andere dranken
Reservaties voor “Mimosa Sunday” kunnen enkel per telefoon of per mail.
09/222.48.65
info@aubainmarie.be